Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Pyjama party

Stel je voor: een bordspel dat de hilariteit van een echte pyjama party naar je speeltafel brengt! Het spel Pyjama Party is perfect voor spelavonden met vrienden of familie en biedt een mix van strategie, geluk en veel lachen.

Hoe speel je Pyjama Party?

Pyjama Party bevat allemaal verschillende kaarten met verrassende opdrachten en grappige challenges. Per persoon krijg je je eigen geheime missie. Het is de bedoeling dat je aan het einde van het spel zoveel mogelijk van deze missie voltooid.

Product in de spotlight

Laat de Pyjama Party beginnen met dit betoverende kaartspel, speciaal ontworpen om jouw meidenavond te transformeren tot een onvergetelijke belevenis.

Pyjama Party

Tijdsduur

15-30 minuten

Leeftijd

10+ jaar

Taal

Nederlands

Aantal spelers

3-8 spelers

Inhoudsopgave

Over Vestoland

Vestoland is ontstaan uit de gedeelde droom van twee vrienden: een unieke spellenervaring creëren.

Onze passie voor spellen drijft ons voort. Bij een door vrienden beheerd bedrijf staat liefde voor onze producten centraal.

We streven naar iets bijzonders, waarbij elk product doordrenkt is met de liefde en zorg die wij als spellenliefhebbers koesteren.

Bij Vestoland draait het om meer dan alleen het verkopen van spellen: Het gaat om het delen van een passie en het creëren van herinneringen.