Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Over Vestoland

Vestoland is ontstaan uit de gedeelde droom van twee vrienden: een unieke spellenervaring creëren.

Onze passie voor spellen drijft ons voort. Bij een door vrienden beheerd bedrijf staat liefde voor onze producten centraal.

We streven naar iets bijzonders, waarbij elk product doordrenkt is met de liefde en zorg die wij als spellenliefhebbers koesteren.

Bij Vestoland draait het om meer dan alleen het verkopen van spellen: Het gaat om het delen van een passie en het creëren van herinneringen. 

Ons verhaal

In het hart van Vestoland pulseert een verhaal dat ontspringt aan de gedeelde droom van twee vrienden. Hun visie? Niets minder dan het creëren van een unieke spellenervaring die de verwachtingen overtreft. Wat maakt Vestoland anders? Het is niet slechts een bedrijf; het is een passieproject, een door vrienden beheerd bedrijf waar de liefde voor spellen het kloppende hart vormt. Hier staat jouw ervaring centraal, een essentie die we koesteren met een toewijding die verder gaat dan simpelweg het verkopen van producten.

Onze reis begon als liefhebbers van bordspellen, kaartspellen, Dungeons & Dragons en cosplay. Na vele avonden en nachten van spellen spelen, ontstond een verlangen om onze passie te delen en te vertalen naar iets groots. Dat ‘iets’ werd Vestoland, geboren uit het besef dat conventies en dealerstands een gebrek aan opwinding vertoonden. Waarom zouden spellenervaringen saai moeten zijn? Vestoland was ons antwoord op die vraag.

Bij Vestoland draait het om meer dan alleen het aanbieden van spellen. Het gaat om het creëren van een magische ervaring, of je nu een bestelling plaatst, het pakket opent of onze website bezoekt. Elk product dat de deur uitgaat, draagt de stempel van onze liefde en zorg. Welkom bij Vestoland, waar spellen niet alleen gespeeld worden; ze worden tot leven gebracht.

Samen met jou bouwen we aan een gemeenschap die niet alleen van spellen houdt, maar ook van het delen van unieke ervaringen en het koesteren van gedeelde herinneringen. Door voor Vestoland te kiezen, maak je deel uit van ons verhaal, en daar zijn we dankbaar voor. Bedankt dat je de magie van Vestoland omarmt, dé spellenspecialist van Nederland!

Wie zijn wij?

Tom Roodnat

Eigenaar

Jay

Eigenaar

Miriam

Support / Cosplayer

Thijmen

Marketeer

Guy

Webontwikkelaar

Heb je nog vragen?

We staan iedere dag klaar om jou de beste service en advies te geven. Mocht je naar aanleiding van een product een vraag hebben kan je ons altijd bereiken via [email protected].