Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Klantenreviews:
4.3/5

9,2/10!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar via e-mail of via het contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur op je vraag. Mocht je een vraag hebben over levertijden, verzendkosten, retourneren, garanties bekijk dan die vragen daar. Bekijk gerust ook onze overige veelgestelde vragen.

Levertijden

Voor bestellingen binnen Nederland streven we ernaar om jouw bordspellen de eerst volgende werkdag te leveren. Houd er rekening mee dat weekenden en feestdagen de levertijd kunnen beïnvloeden.

Bestellingen naar België worden doorgaans binnen 2-4 werkdagen bezorgd. De exacte levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en externe factoren.

Voor leveringen binnen Europa, exclusief Nederland en België, bedraagt de gemiddelde levertijd 4-7 werkdagen. Dit kan echter variëren afhankelijk van de specifieke bestemming en lokale postdiensten.

Voor bestellingen buiten Europa varieert de levertijd afhankelijk van de bestemming en lokale douanevoorschriften. Over het algemeen streven we ernaar om bestellingen binnen 7-14 werkdagen te bezorgen. Houd er rekening mee dat onvoorziene vertragingen bij de douane de levertijd kunnen beïnvloeden.

Verzendkosten

Bij bestellingen vanaf €50,00 is verzending gratis naar Nederland en België. Als je onder deze grens is dan zijn verzendkosten €4,95.

Bestellingen vanaf €75,00 is verzending gratis naar Duitsland. Onder deze grens zijn verzendkosten €9,95.

Bij verzendkosten vanaf €150,- is verzending gratis binnen heel Europa. Zit je onder deze grens dan zijn verzendkosten €19,95.

Bij verzendkosten vanaf €250,- is verzending gratis buiten Europa. Zit je onder deze grens dan zijn verzendkosten €34,95.

Retourneren

We streven ernaar om volledig tevreden klanten te hebben. Als je niet tevreden bent met je aankoop, accepteren we retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst. Zorg ervoor dat het spel in de originele verpakking zit en in ongebruikte staat verkeert.

Retourneren is eenvoudig. Neem contact met ons op via ons Contactformulier of mail naar [email protected] om een retourlabel aan te vragen. Volg de instructies op het label om het spel terug te sturen. Zodra we het ontvangen, verwerken we de terugbetaling of sturen we een vervangend spel, afhankelijk van jouw voorkeur.

Retour je jouw artikel onbeschadigd en in originele staat binnen ons retourtermijn? Dan dekken wij de kosten van retourzendingen. 

Zodra we het geretourneerde spel hebben ontvangen, streven we ernaar om de terugbetaling binnen 5 werkdagen te verwerken. Houd er rekening mee dat het afhankelijk is van je bank hoe lang het duurt voordat het geld op je rekening verschijnt.

Onze excuses als je een beschadigd spel hebt ontvangen. Neem onmiddellijk contact met ons op via [email protected] en stuur indien mogelijk foto’s van de schade mee. We zullen de situatie beoordelen en zorgen voor een vervanging of terugbetaling, afhankelijk van jouw voorkeur.

Garanties

Ja, we bieden garantie op al onze bordspellen. We streven ernaar om kwaliteitsproducten te leveren, maar als je een defect of beschadigd spel ontvangt, zorgen we voor een vervanging of terugbetaling. Neem contact met ons op binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst.

Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten. Als je bordspel binnen de garantieperiode defect raakt door normaal gebruik, zorgen we voor een passende oplossing. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik of normale slijtage valt niet onder de garantie.

De standaard garantieperiode is 14 dagen. Deze periode begint vanaf de datum dat je jouw spel hebt ontvangen. 

Als je denkt dat je in aanmerking komt voor garantie, neem dan onmiddellijk contact met ons op via ons contactformulier. We zullen je voorzien van instructies over het retourneren van het defecte spel en het proces voor vervanging of terugbetaling.

Hoewel we ons best doen om een uitgebreide garantie te bieden, zijn er enkele uitzonderingen. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, verwaarlozing of wijzigingen aan het product vallen niet onder de garantie. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer gedetailleerde informatie.

Overige veelgestelde vragen

We proberen bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Neem onmiddellijk contact met ons op als je wijzigingen wilt aanbrengen. We zullen ons best doen om te helpen, maar dit kan niet gegarandeerd worden.

Je kunt contact met ons opnemen via [email protected] of vul het contactformulier in op onze website. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

De geschiktheid van bordspellen kan variëren. Raadpleeg de productbeschrijving voor de aanbevolen leeftijd. Als je twijfelt, neem dan contact met ons op voor advies.

Hoewel we ons best doen om een uitgebreide garantie te bieden, zijn er enkele uitzonderingen. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, verwaarlozing of wijzigingen aan het product vallen niet onder de garantie. Raadpleeg onze garantievoorwaarden voor meer gedetailleerde informatie.

Onze excuses voor het ongemak. Neem contact met ons op en we zullen ontbrekende onderdelen (Indien mogelijk) zo snel mogelijk aanvullen.

We respecteren de privacy van onze klanten. Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie over hoe we omgaan met klantgegevens.

Hoewel we momenteel geen fysieke evenementen organiseren, nemen we regelmatig deel aan beurzen zoals Dutch Comic Con en andere gerelateerde evenementen. Dit biedt een geweldige kans om ons team persoonlijk te ontmoeten en onze nieuwste spellen te ontdekken. Houd onze social media en website in de gaten voor aankondigingen over onze aanwezigheid op dergelijke evenementen.

Stel je vraag direct